Over character training

Onze visie

Character Training staat bekend om haar korte intensieve praktijktrainingen. Wij geloven in niet te veel kletsen maar vooral gewoon doen! Volgens ons leer je iets pas echt door het zelf te ervaren. Wij streven er naar om je in korte tijd zoveel mogelijk te leren. Dat kan alleen met veel persoonlijke aandacht en het werken in kleine groepen. Onze werkwijze betaalt zich uit in een hoge leercurve en tevreden cursisten.

Onze trainers

Om praktijktrainingen te kunnen geven heb je praktijktrainers nodig. Specialisten binnen hun vakgebied die goed op de hoogte zijn over wat er speelt binnen hun werkterrein.  Onze trainers staan zelf nog iedere dag met hun poten in de spreekwoordelijke modder. Regisseurs, cameramensen, communicatiespecialisten en storytellers werkzaam bij aansprekende omroepen en bedrijven. Winnaars van prijzen, geprezen voor hun vakmanschap.

Onze klanten

Character Training verzorgt al meer dan twintig jaar cursussen aan mediamensen en professionals uit het bedrijfsleven. Er is veel vertrouwen in onze werkwijze en service. Character Training is preferred supplier van de Nederlandse omroepen en de EU.

Waar we goed in zijn

Training

Wij geloven in niet te veel kletsen maar vooral gewoon doen! Character Training staat bekend om haar korte intensieve praktijktrainingen. We garanderen veel persoonlijke aandacht en werken met kleine groepen. Onze werkwijze betaalt zich uit in een hoge leercurve en zeer tevreden cursisten. Character Training is preferred supplier van de Nederlandse omroepen en de EU.

Film

Boeiende inhoud verpakken in visueel aantrekkelijke beeldverhalen. Daar zijn we goed in. Character Film is gespecialiseerd in films waarbij we altijd zoeken naar inspirerende verhaallijnen, technieken en filmstijlen. Films met karakter dus!

Incompany

Iedere organisatie streeft naar maximale exposure en naamsbekendheid. Onze kennisoverdracht stopt gelukkig niet na uw training. Samen met u medewerkers gaan we aan de slag om een constante flow van professionele films binnen uw bedrijf te garanderen.