CAMJO basic

We zijn trots op de Camjo TV-titels die we onder eigen vlag hebben geproduceerd. Door onze praktijk ervaring weten wij welke vaardigheden je nodig hebt om als camjo een professionele film te draaien.

Van een camjo wordt veel gevraagd: cameraman, geluidsman, regisseur en interviewer komen samen in één persoon. Voor de onervaren filmer is dit een veeleisende uitdaging. In deze praktijk training begeleiden we je stap voor stap naar het zelfstandig draaien van een professionele film. Aan het eind van deze cursus ben je in staat om een visueel aantrekkelijk camjo item te draaien.

Wat kun je verwachten van onze Camjo Basic Training?

Dagdeel 1: Ontdek de wereld van Camjo Leer de voor- en nadelen van het camjo-werk, bespreek de do’s en don’ts, en sluit de ochtend af met een praktijkopdracht.

Dagdeel 2: Meester de Techniek Focus op de essentiële technieken van cameravoering en audio-inzet. De training gaat gepaard met praktijkoefeningen om je nieuwe vaardigheden meteen toe te passen.

Dagdeel 3: Camjo Regie Ontdek de nuances van camjo regie. Het vereist andere vaardigheden dan de regie van een een reguliere cameraploeg. Verrijk je kennis met tips en tricks. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van de perfecte interviewsetting.

Dagdeel 4: Alles in de Praktijk Draai als camjo een volledig item en breng alles wat je hebt geleerd in de praktijk.

Dagdeel 5: Kritische Evaluatie We gaan het gedraaide materiaal beoordelen. Ontvang waardevolle, praktische feedback en bespreek eventuele verbeterpunten.

Dagdeel 6: Verfijn je Vaardigheden Pak je verbeterpunten aan met gerichte praktijkoefeningen. Laat zien dat je de stof volledig beheerst in een herkansing.

Na deze training ben jij klaar om  zelfverzekerd visueel aantrekkelijke items te draaien. Meld je nu aan en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière als camjo!

Cursus data

  • 12 t/m 14 juni
  • 26 t/m 28 aug
  • 12 t/m 14 nov
Henk Harding
3 dagen € 1275  excl. btw
(inclusief apparatuur)