Online video training (English)

Professionele programmamakers weten dat kwalitatief goede films gemaakt worden voordat er nog maar een shot geschoten is. Het maken van een goed script staat in het maakproces centraal.

Wil je: je eigen bedrijfsvideo maken? Een mooie human interest film of een duidelijke visuele instructievideo maken? Uw eigen product in de aandacht brengen of een film voor Social Media produceren? Deze E-learning scripten helpt je om de juiste visuele keuzes te maken, de aandacht van kijkers te trekken en video-inhoud van hoge kwaliteit te produceren.

Een goed script bevat inhoud, verhaal, te stellen vragen en aansprekende beelden om je doelen te bereiken. Een duidelijke methode voor het schrijven van scripts is nuttig bij het communiceren van de look en feel van uw film aan klanten of redacteuren. Hiermee kunt u een zeer gefocuste filmfase organiseren en krijgt u een vliegende start in de bewerkingsfase.

Onderwerpen die in deze E-learning scripten worden behandeld zijn:

  • Wat zijn de kenmerken van een goede online video?
  • Herkennen van de audiovisuele bouwstenen die een goede video maken; en de sterke en zwakke punten van elk afzonderlijk onderdeel begrijpen
  • Het vertalen van een idee naar een werkend script
  • Je eigen script schrijven
Om aan ieders individuele behoeften te voldoen, bieden we deze E-learning scripten aan in drie varianten:
  • E-learning scripten basis: Na registratie ontvangt de deelnemer een link naar onze online training site. Deze E-learning is zonder aanvullende begeleiding van Character Training.
  • E-learning scripten plus: Nadat je de E-learning hebt afgerond begin je met scripting. De Plus-training biedt u de mogelijkheid om professionele feedback te vragen op het door u geschreven script. De feedback (inclusief aanvullende tips) komt van zeer ervaren professionele filmmakers. Hun inzicht stuwt je script naar een hoger niveau.
  • E-learning scripten premium: E-learning inclusief vier maanden professionele feedback op al uw scripts en onbeperkte toegang tot ons online begeleidingsprogramma.
Henk Harding
scripten basis € 99 excl. btw
scripten plus € 169 excl. btw
scripten premium € 479 excl. btw