AI Research

Verrijk je journalistieke vaardigheden met de AI Research-training speciaal ontwikkeld voor journalisten, programmamakers  en onderzoekers. Verhoog door het volgen van deze training de snelheid en precisie van je research, vermijd onnauwkeurigheden en verkrijg betrouwbare informatie.

 Training tools: ChatGTP en Bard

Waarom een speciale AI Research-training voor Journalisten, programmamakers en onderzoekers?

  • Verhoogde efficiëntie: Ontdek hoe je AI kunt integreren in je journalistieke werkzaamheden om informatie sneller te vergaren en je onderzoeksprocessen te optimaliseren.
  • Vermijd onnauwkeurigheden: leer hoe je de neiging van de AI tools tot het produceren van desinformatie kunt minimaliseren. Ontwikkel vaardigheden om gerichte vragen te stellen en relevante input te geven voor betrouwbare antwoorden.
  • Verken de complementaire mogelijkheden van ChatGPT en Google Bard en ontdek hoe je beide tools kunt combineren om je journalistieke onderzoek naar een hoger niveau te tillen.
  • Betrouwbaarheid: begrijp de beperkingen van ChatGPT en leer strategieën om deze te omzeilen. Ontwikkel de vaardigheden om het model te sturen naar meer consistente en betrouwbare antwoorden.

Stap in de wereld van geavanceerde research en ontwikkel essentiële vaardigheden om AI doeltreffend in te zetten in je media werk.

Cursus data

  • Op aanvraag

Aanmelding groepen en incompany training mogelijk

Arend Hulshof
1 dagdeel € 230 excl. btw pp
3 uur klassikaal