ChatGTP voor gevorderden

Je hebt de voordelen van ChatGPT al ervaren maar je weet dat er nog onontdekte mogelijkheden zijn die je wilt verkennen. De ChatGPT Training voor Gevorderden is een training die gericht is op het maximaliseren van jouw gebruik van ChatGPT.

We leren je geavanceerde technieken om je ChatGPT gebruik zo efficiënt mogelijk te maken. Ontdek talloze nuttige en interessante plugins en gpt’s waarmee je je voordeel kan doen. Leer methoden om snel grote tekstfragmenten te analyseren en je productiviteit te vergroten. En ervaar hoe je met ChatGPT foto’s en afbeeldingen kunt analyseren, waardoor je een veelzijdigere benadering krijgt voor jouw creatieve projecten.

Leer hoe je in een paar stappen je eigen GPT kunt maken waarmee je ChatGPT op maat kunt maken voor je eigen werk of interesses. Maak bijvoorbeeld een GPT die met jouw aanwijzingen je teksten toegankelijker maakt, een GPT die kookrecepten maakt naar jouw persoonlijke wens, of een GPT die twintig pdf’s kan doorploegen die jij hebt ingevoerd.

Klinkt dit als fantastisch maar ook als ingewikkeld, volg dan deze training en we tonen je stap voor stap hoe je zo’n GPT in elkaar zet. Want je hoeft hier zeker geen IT’er of programmeur voor te zijn.

Voor het volgen van deze training is een betaald abonnement op ChatGPT een voorwaarde. Het biedt toegang tot exclusieve functies en de nieuwste updates, waarmee je het meeste uit de tool kunt halen. Ontdek waarom het de investering meer dan waard is en welke voordelen je kunt verwachten. Overweeg je toch om over te stappen op Google Bard? We bespreken de verschillen tussen de beide platforms, zowel de plus- als de minpunten.

Of je nu een doorgewinterde gebruiker bent of net begint met ChatGPT, deze training biedt waardevolle inzichten om je vaardigheden uit te breiden. Ook als je de ChatGTP basistraining van Character Training niet hebt gevolgd, ben je welkom. Voorwaarde voor deelname is dat je al enige ervaring hebt met het programma en beschikt over een betaald abonnement.

Cursus data

  • 16 sept (13:30 – 16:30)
  • 11 nov (13:30 – 16:30)

Aanmelding groepen en incompany training mogelijk

Arend Hulshof
1 dagdeel € 275 excl. btw pp
3 uur klassikaal