Professioneel filmen op je smartphone

De camera in je Smartphone is tegenwoordig van zo’n hoge kwaliteit dat je er professionele films mee kunt maken. Deze E-learning vloggen is een uitkomst voor iedereen die met communicatie werkt en via Social Media zijn boodschap wil verspreiden. Na afloop van de Online training Professioneel filmen op de Smartphone ben je in staat om professionele opnames te maken, zelf een verhaal te monteren en dit op Social Media te plaatsen. Tijdens deze praktijkgerichte online training leer je hoe je visueel het maximale uit je telefoon kan halen. Bovendien leggen we ook de basisbeginselen van het filmen uit. Hoe maak je goede opnames en welke shots heb je nodig om een verhaal beeldend te kunnen vertellen? De E-learning Vloggen staat vol met handige (technische) tips. Onderwerpen als focus, kadrering, diversiteit aan shots, montagegericht filmen en audio worden duidelijk uitgelegd. Voorbeelden en praktijkoefeningen leren je verder hoe je je smartphone moet hanteren.

Een praktijkgerichte training professioneel filmen op de smartphone

Om aan ieders individuele wensen te kunnen voldoen bieden we de Online training Professioneel filmen op je smartphone in vier varianten aan:

  • E-learning Professioneel filmen op je smartphone. Na inschrijving ontvangt de cursist een link waarmee de training drie maanden online gevolgd kan worden. Deze training is geheel Online zonder aanvullende begeleiding van Character Training.
  • E-learning Prof filmen op je smartphone plus. Na het volgen van de E-learning ga je natuurlijk aan de slag. De Plus training bied je de mogelijkheid om professionele feedback te vragen op twee films. De professionele feedback inclusief aanvullende tips van zeer ervaren programmamakers zullen je naar een hoger niveau tillen.
  • E-learning Prof filmen op je smartphone pro. E-learing inclusief professionele feedback op twee films en een aansluitende vervolg Webinar. Veel deelnemers hebben ook na het krijgen van feedback op hun films behoefte om aanvullende vragen te stellen en eventuele problemen te tackelen. In deze Pro versie is er de mogelijkheid een Webinar van anderhalf uur te volgen met maximaal 15 deelnemers. De Webinars worden verzorgd door zeer ervaren Mojo’s (Mobile Journalists)
  • E-learning Prof filmen op je smartphone premium. E-learing inclusief professionele feedback op twee films, aansluitende vervolg Webinar en vier maanden onbeperkt toegang tot ons Online Guidance programma.
Henk Harding
basis training € 119 excl. btw
plus training € 189 excl. btw
pro training € 295 excl. btw
premium training € 475 excl. btw